Bestellijst

Geen bestellingen

Engels

Engels is een wereldtaal en daardoor kun je je met Engels bijna overal verstaanbaar maken. Dit is handig als je op vakantie gaat, maar ook als je zaken doet met bedrijven in het buitenland. Wil je Engels leren in Culemborg, Geldermalsen, Leerdam, Beesd of Tiel? Dan biedt de Volksuniversiteit West Betuwe diverse cursussen Engels aan. Je kan bij ons Engels leren op verschillende niveaus, van beginner tot gevorderde. De nadruk ligt in veel van onze cursussen op spreken en lezen, maar er is uiteraard ook aandacht voor grammatica. Engels leren is niet alleen erg nuttig om je verstaanbaar te maken, maar is ook nog eens erg leuk.

Reading Circle
Reading Circle
Cursuscode: Pers004Cg01

Would you also like to keep up  your skills in English? In the Reading Circle you are able to keep up your read and speaking skills.

Meer informatie
Vrijdag 28 september 2018
7 lessen van 2 uur , elke 4 weken aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 127,50 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. M. (Marijke) van Bergen
10:00 - 12:00
Locatie: Het Weeshuis (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
Engels Spreekvaardigheid A2/B1 in Geldermalsen

Engels is overal om ons heen en u verstaat en begrijpt het wel redelijk, maar u wilt makkelijker kunnen praten, zonder veel aarzeling. Deze cursus richt zich op spreekvaardigheid en algemene woordenschat.

Meer informatie
Maandag 1 oktober 2018
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 265,00 plus € 10,00 materiaalkosten te betalen tijdens de eerste les. Betaling in 4 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. S.C. (Sandra) van Wijk
19:00 - 20:30
Locatie: MFC De Pluk (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
Engelse conversatie B1/B2 in Culemborg
Engelse conversatie B1/B2 in Culemborg
Cursuscode: Tale202Cg01

Velen kunnen Engels best goed begrijpen, het lezen en zelfs schrijven. Maar om de taal vloeiend en vlot te spreken is een andere zaak. Terwijl het zo handig is als je jezelf goed kunt  uitdrukken in het contact met anderstaligen als je op reis bent, in je werk of tijdens (familie)bezoek in het buitenland. Het doel is om de cursisten met meer zelfvertrouwen vloeiender Engels te leren spreken.

Meer informatie
Dinsdag 2 oktober 2018
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 16:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 265,00 Betaling in 4 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. M. (Marijke) van Bergen
16:00 - 17:30
Locatie: Het Weeshuis (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
Engels voor beginners
Engels voor beginners
Cursuscode: Tale208Gn31

In deze cursus van 24 lessen duik je in de wereld van de Engelse taal. Voortaan zul je je hiermee in het grootste deel van de wereld kunnen redden. Ook zul je veel meer gaan genieten van de Engelstalige muziek en tv programma's. Come and enjoy learning English. See you!

Meer informatie
Donderdag 4 oktober 2018
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 10:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 265,00 Betaling in 4 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. N.M. (Nicole) Tak
10:30 - 12:00
Locatie: MFC De Pluk (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >

Engels leren bij Volksuniversiteit West Betuwe

In West Betuwe hebben wij een groot aanbod aan cursussen Engels. In alle plaatsen waar wij cursussen aanbieden kun je Engels leren:

 • Culemborg
 • Tiel
 • Geldermalsen
 • Leerdam

 

  Conversatiecursussen Engels

   De cursussen Engels bij Volksuniversiteit West Betuwe zijn veelal conversatiecursussen. Dit betekent dat de nadruk tijdens de lessen ligt op het spreken van de taal. Echter is er ook aandacht voor lezen en voor Engelse grammatica. Door veel Engels te spreken raak je sneller vertrouwd met de woorden, de klanken, de grammatica en de zinsbouw.

  Waarom Engels leren?

  Bijna een miljard mensen gebruiken de Engelse taal in hun dagelijkse communicatie. Ongeveer 400 miljoen daarvan spreken het Engels als moedertaal. Daardoor komen we het Engels op veel plekken tegen en is het de moeite waard om je Engels te verbeteren. Hiervoor zijn verschillende reden. De één heeft familie in het buitenland, de andere een familielid dat geen Nederlands spreekt. De één gaat op vakantie naar een Engelstalig land, de ander wil voor professionele doeleinden beter Engels leren spreken. Wat je reden ook is om Engels te leren, bij de Volksuniversiteit West Betuwe kun je terecht voor een cursus Engels op jouw niveau.

  Heb je vragen over je niveau? Neem dan contact met ons op via: info@vuwestbetuwe.nl