Bestellijst

Geen bestellingen

Talen

De Volksuniversiteit staat bekend om de goede talencursussen. Al vele jaren organiseren we cursussen voor verschillende talen op diverse niveaus. Voor deze talencursussen werken we samen met gekwalificeerde docenten en hanteren we specifieke lesmethoden. Tijdens de lessen is er aandacht voor spreken, luisteren en grammatica. Afhankelijk van het niveau ligt de nadruk op de spreek- of schrijfvaardigheid. Twijfel je over het juiste instapniveau? Neem dan contact met ons op, dan zorgen wij, in overleg met de docent, dat je in de juiste groep terecht komt. 

Cursist Engels in Culemborg: 'Veel afwisseling, enthousiaste docent'.

Engels is een wereldtaal en daardoor kun je je met Engels bijna overal verstaanbaar maken. Dit is handig als je op vakantie gaat, maar ook als je zaken doet met bedrijven in het buitenland. Wil je Engels leren in Culemborg, Geldermalsen, Leerdam, Beesd of Tiel? Dan biedt de Volksuniversiteit West Betuwe diverse cursussen Engels aan.

Lees meer

Cursist Frans in Culemborg: Goede uitleg en leuke les. En inzicht in de Franse cultuur.

Bij Volksuniversiteit West Betuwe leer je je verstaanbaar maken in het Frans op alle niveau’s. Voor de absolute beginner hebben we de cursus A0/A1. Je kan echter ook op een hoger niveau instromen. We bieden cursussen aan in Culemborg, Geldermalsen en Tiel.

Lees meer

Cursist Italiaans in Geldermalsen: 'Reeds jaren cursist. Lessen zijn altijd goed en gevarieerd.'

Volksuniversiteit West Betuwe biedt cursussen Italiaans aan op diverse locaties in de hele regio. Onze vakkundige docenten geven les op verschillende niveaus. Je kan bij ons terecht als je Italiaans wil leren vanaf het begin, maar ook als je al goed Spaans spreekt en je kennis van de Italiaanse taal verder wilt uitbreiden.

Lees meer
Binnenkort: Italiaans
Italiaans beginners/halfgevorder... 24 x op Di. 01-10-2019 17:00 - 18:30
Italiaans halfgevorderden A1/A2... 24 x op Di. 01-10-2019 18:45 - 20:15
Italiaans gevorderden A2 in Cule... 24 x op Di. 01-10-2019 20:30 - 22:00
Italiaans A2 in Geldermalsen 24 x op Do. 03-10-2019 09:45 - 11:15
Italiaans A0/A1 in Geldermalsen 24 x op Do. 03-10-2019 11:15 - 12:45
Show all courses

Het leren van Russisch start met het leren van het Cyrillisch alfabet (Азбука). Dit alfabet wordt ook gebruikt in andere Slavische talen. Daarna kun je je de taal verder eigen maken: je woordenschat, grammatica en spreekvaardigheid.

Lees meer
Binnenkort: Russisch
Russisch 2 24 x op Ma. 30-09-2019 18:45 - 20:15
Russisch 1 - beginners 24 x op Ma. 30-09-2019 20:15 - 21:45

Cursist Spaans in Culemborg: 'Docent brengt lesstof met veel plezier over'.

Volksuniversiteit West Betuwe biedt cursussen Spaans aan op diverse locaties in West Betuwe. Onze vakkundige docenten geven les op verschillende niveaus. Je kan bij ons terecht als je Spaans wil leren vanaf het begin, maar ook als je al goed Spaans spreekt en je kennis van de Spaanse taal verder wilt uitbreiden.

Lees meer

Soorten talencursussen

Wil je een vreemde taal leren? Dan ben je bij Volksuniversiteit West Betuwe aan het juiste adres. Het hele jaar door bieden we taalcursussen aan op verschillende niveau’s en op verschillende locaties. De talen die wij onderwijzen zijn:

  • Afrikaans
  • Arabisch
  • Engels
  • Frans
  • Italiaans
  • Pools
  • Spaans
  • Nederlands

Taal leren voor op vakantie 

De talencursussen starten bij echte beginnerscursussen, maar we bieden ook B1/B2 niveau. Naast de talencursussen kun je je ook aansluiten bij een leeskring. Tijdens de leeskring praat je samen over een boek. We hebben leeskringen in het Nederlands, Engels en Frans. Je kan bij de Volksuniversiteit West Betuwe talen leren in Culemborg, Tiel, Geldermalsen, Beesd en Leerdam.

Naast de langlopende talencursussen organiseren we al jaren de ‘vakantiecursussen’ en workshops ‘taal in 1 dag’. Dit zijn korte cursussen en eendaagse workshops waarin de spreekvaardigheid centraal staat en waarin je genoeg leert om je op vakantie verstaanbaar te kunnen maken. Ook is er aandacht voor de cultuur in het land en specifieke gewoonten. Een leuke manier om kennis te maken met taal en cultuur van een land. Kijk snel verder voor de talen die we dit seizoen aanbieden!