Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Gun ons jouw stem!

De stemperiode voor Rabo ClubSupport 2020 is inmiddels gestart! Ook wij doen mee en we hopen, dat je ons jouw stem gunt!

Hoe werkt het?

Leden van Rabobank West Betuwe krijgen van 5 t/m 25 oktober de gelegenheid om hun stem uit te brengen op deelnemende clubs, die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt.

Wat doet de Volksuniversiteit met de bijdrage in 2020?

We doen al vele jaren mee met dit project van de Rabobank. De ontvangen bijdrages gebruiken we om iets extra’s te doen voor onze cursisten. Zo hebben we meerdere jaren een expositie georganiseerd in het Weeshuis met de schilderwerken van onze cursisten.

Dit jaar willen we de bijdrage besteden aan het project “streaming van fysieke lessen”. Veel van onze lessen worden in fysieke bijeenkomsten gegeven. Vanwege de corona maatregelen komt het voor dat een cursist zijn/haar les niet kan volgen, bijvoorbeeld bij verkoudheid of positieve testuitslag. We willen deze noodgedwongen thuisblijfcursisten graag hun les via streaming laten volgen. Dit vraagt echter een forse investering in apparatuur. Een investering die we nu nog niet kunnen opbrengen. Een succesvolle actie Rabo Clubsupport is dus voor ons van groot belang.