Vrijwilliger worden?

Zin in een vrijwilligersfunctie?

We zoeken gastvrouwen en gastheren, een aanspreekpunt voor onze docenten. De activiteiten van de Volksuniversiteit worden gefaciliteerd door vrijwilligers. We zijn met een klein team en kunnen wel wat extra man-/vrouwkracht gebruiken!

Gastvrouw/-heer

Wil je graag onze cursisten en docenten welkom heten, en hen een prettige lesavond bezorgen? Dan is gastvrouw/-heer iets voor jou. De taken zijn beperkt, dus er is voldoende tijd voor de uitvoeren van eigen werkzaamheden tijdens de werkuren of het lezen van een tijdschrift onder het genot van een kopje koffie of thee.

Praktische informatie: afhankelijk van het aantal cursussen heb je 1xper week dienst. De diensten zijn van 20-22 uur van maandag tot en met donderdag, en bij uitzondering op de vrijdagavond. Uiteraard in overleg en alleen gedurende schoolweken. Locatie voor deze diensten is het Weeshuis in Culemborg.

Contactpersoon docenten

Heb je een achtergrond in het onderwijs, werk je graag zelfstandig en ben je graag de spin in het web? Dan is contactpersoon docenten iets voor jou. Samen met het bestuurslid/docentvertegenwoordiger, zijn de taken: eerste aanspreekpunt voor vragen van docenten, intake van nieuwe docenten, organiseren van proeflessen, docentenoverleg en jaarlijkse informatieochtend.

Praktische informatie: de uren voor deze functie zijn volledig zelf in te delen. Docentenoverleg is meestal op de zaterdagochtend in het Weeshuis in Culemborg en kan ook online zijn. Verder is het individueel contact met docenten per mail en telefoon, en soms een gesprek op locatie.

Interesse voor 1 van deze functies?

Mail ons jouw kwaliteiten en talenten en vervolgens gaan we samen in gesprek. We zien jouw gegevens graag tegemoet met een mailtje aan info@vuwestbetuwe.nl. Binnen 5 werkdagen nemen we contact op.