Cursuscode: Tale806Ti66

Zomercursus Pools in Tiel

Zomercursus Pools in Tiel
Cursuscode: Tale806Ti66

Deze cursus van 5 lessen sluit aan op de vervolgcursus Pools.

Gedurende deze cursus ga je verder om de basis van het Pools te leren. Je raak verder vertrouwd met de specifieke klank van deze vreemde taal en je leert de uitspraak en intonatie. Onder deskundige begeleiding bouw je de woordenschat op en leer je de spelling. In een rustig tempo maak je kennis met de fundamentele regels van het Pools.

Na afloop van deze cursus kan je eenvoudige gesprekken voeren. Je kan bijvoorbeeld jezelf voorstellen en naar iemands naam of leeftijd vragen. Je bent in staat simpele teksten te lezen en te begrijpen. Als je in het Pools wordt aangesproken, dan kan je op de juiste wijze reageren – iets ontkennen of bevestigen in alledaagse situaties.

Om het leerproces te bevorderen word je gevraagd om minimaal twee uur per week aan het huiswerk te besteden.

Zaterdag 19 mei 2018
5 lessen van 2 uur , om de 2 weken aanvangstijd 15:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 75,00
Dhr. M. (Mariusz) Arendt
15:00 - 17:00
Locatie: Dynamiek (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
M. (Mariusz) Arendt
M. (Mariusz) Arendt
Mariusz Arendt studeerde Duits aan de Adam Mickiewicz Universiteit in Poznań, Polen. Daar heeft hij zijn mastergraad behaald in de studierichting Toegepaste Linguïstiek. Sinds 2007 is Mariusz Arendt woonachtig in Nederland. In 2009 kreeg hij de eerstegraads bevoegdheid leraar Duits voor het voortgezet onderwijs, praktijkonderwijs en de orthopedagogisch-didactische centra. Hij is al ruim vijftien jaar als taaldocent werkzaam in het onderwijs. Hij doceert hoofdzakelijk Duits, maar ook Pools op diverse scholen en taalinstituten in Nederland.