Bestellijst

Geen bestellingen

Nederlands/Dutch

Spreek en schrijf je al een beetje Nederlands en wil je je Nederlands verbeteren? Dat kan bij Volksuniversiteit West Betuwe. Wij geven geen inburgeringscursussen, maar als je al Nederlands spreekt kun je bij ons terecht om beter te leren schrijven, lezen en spreken in het Nederlands. Daarnaast besteden we in de cursus B1/B2 uitgebreid aandacht aan relevante grammatica en het uitbreiden van je woordenschat. 

Leeskring Nederlandse Taal
Leeskring Nederlandse Taal
Cursuscode: Rome01Cg01

Samen praten over een gelezen boek. Er wordt ingegaan op het verhaal, op wat de auteur heeft bedoeld, maar ook de ervaringen van de lezer zijn belangrijk. De leeskring komt eens in de vier weken bij elkaar. 

Meer informatie
Vrijdag 27 september 2019
9 lessen van 2 uur , elke 4 weken aanvangstijd 09:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 140,00
Mw. M. (Monica) Romeijn-Mulder
09:30 - 11:30
Inschrijving geopend >

Nederlands leren bij Volksuniversiteit West Betuwe

Bij Volksuniversiteit West Betuwe kun je Nederlands leren in:

  • Culemborg
  • Tiel

Soorten cursussen Nederlands

In Culemborg bieden we de cursus Nederlands B1/B2 aan. Deze cursus is bedoeld voor mensen die al Nederlands spreken en schrijven en verder willen leren om het Nederlands nog vloeiender te leren spreken. In Tiel bieden we daarnaast een cursus Foutloos schrijven. Deze cursus richt zich op mensen die goed Nederlands spreken, maar moeite hebben met schrijfvaardigheid.

Nederlands leren A0/A1

Voor mensen die Nederlands willen leren vanaf de basis, kunnen wij een cursus inplannen, mits wij voldoende cursisten vinden die aan deze cursus willen deelnemen. De mogelijkheden hiervoor kun je bespreken met de medewerkers van de Volksuniversiteit. Neem hiervoor contact op via: info@vuwestbetuwe.nl  

Dutch A0/A1

Would you like to learn Dutch in Culemborg, Geldermalsen, Tiel or Leerdam? We can start a Dutch Language course A0/A1. For more information contact info@vuwestbetuwe.nl