Cursuscode: Tale311Tl60

Vakantiecursus Frans in Tiel

Vakantiecursus Frans in Tiel
Cursuscode: Tale311Tl60

Ben je van plan komende zomer naar Frankrijk op vakantie te gaan, en zou je graag jouw (geringe) kennis van de Franse taal op willen halen en uit willen breiden? Dan is deze korte cursus zeer geschikt.

Je oefent praktische situaties zoals een accommodatie reserveren, boodschappen doen, bestellen in een restaurant, de weg vragen, kaartjes reserveren e.d. Dit alles ondersteund door een prettige lesmethode met cd. Het is daarna dan des te leuker in Frankrijk het geleerde in praktijk te brengen. 
Bon voyage et bon séjour en France!

Boek: Frans à la Carte (het is raadzaam te wachten met aanschaf totdat bevestigd is dat de cursus doorgaat)

Een telefonisch gesprek vooraf met de docent strekt tot de aanbeveling om het niveau van de cursist in te schatten. De cursus is bedoeld voor mensen die ooit enig Frans gehad hebben, maar zich nog wel 'beginners' noemen.

Maandag 28 mei 2018
6 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 85,00
Mw. E.C. (Liesbeth) van Rooijen
Boek: Frans a la carte. (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Leslocatie Tiel (klik hier voor de adres gegevens)
E.C. (Liesbeth) van Rooijen
E.C. (Liesbeth) van Rooijen
Mijn liefde voor de Franse taal is ontstaan in Genève waar ik een jaar lang als au-pair heb gewerkt. Tijdens dat jaar heb ik aan de Alliance Française gestudeerd en mijn diplôme gehaald. Terug in Nederland ben ik Romaanse Talen & Culturen gaan studeren met als hoofdtaal Frans en tweede taal Spaans. Na een aantal jaren in het bedrijfsleven heb ik in 2014 de overstap gemaakt naar het onderwijs. Ik heb de Master of Education afgerond zodat ik nu 1e graads docent Frans ben. Ik geniet van het lesgeven en vind het erg leuk om mijn kennis van de Franse taal over te brengen!