0345-650310
Cursuscode: Pers019Tl64

Introductiecursus Swing Yoga

Introductiecursus Swing Yoga
Cursuscode: Pers019Tl64

‘Swing Yoga’, ook wel ‘Aerial yoga’ of ‘hangmat yoga’ genoemd, is om twee redenen anders dan de gebruikelijke yogavormen: 

1) je maakt gebruik van een doek en 

2) je gebruikt de ‘inversie techniek’. 


Bij Inversie (ondersteboven hangen), breng je je lichaam in lijn met de neerwaartse kracht van de zwaartekracht en wordt een zachte tractie aan het wervelkolom gegeven. Zo verleng je je wervelkolom, vergroot je de ruimte tussen je wervels en verminder je de druk op je schijven, ligamenten en zenuwwortels.Minder druk wil zeggen; minder pijn in je rug en als bonus minder hoofdpijn en nekklachten. 

Swing Yoga bevordert een gemakkelijke doorbloeding naar je hersenen en zorgt dat je lichaam na een training sneller kan herstellen, door een snelle afvoer van afvalstoffen. Niet alleen kan Swing Yoga je helpen om rugpijn, ischias en hernia te verlichten, het helpt ook om spieren te ontspannen, je houding te verbeteren, stress te verminderen en je wervelkolom opnieuw uit te lijnen. 
Door met een doek te werken, kun je spelen met en tegen de zwaartekracht om respectievelijk je flexibiliteit en je kracht te vergroten. Met een doek worden yoga-oefeningen (asana’s) makkelijker. 


Wanneer je op zoek bent naar een toegankelijke vorm van ‘mindfulness’, en wilt werken aan je gezondheid: kom dan naar Swing Yoga en voel je weer goed en vol energie! Kijk ook eens op de website: www.yogastudiotiel.nl, voor meer informatie, foto’s en video’s. 

 

Donderdag 11 januari 2018
3 lessen van 1 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 30,00
Docente: Mw. C. (Ceres) van Sutphen
19:30 - 20:30
Locatie: Yoga Studio Tiel (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
C. (Ceres) van Sutphen
C. (Ceres) van Sutphen