0345-650310
Cursuscode: Koke914Tl66

Workshop Baksels St. Patricksday

Workshop Baksels St. Patricksday
Cursuscode: Koke914Tl66

St. Patrick's Day is de nationale feestdag van Ierland. De feestdag valt op 17 maart, de naamdag van de beschermheilige. Overal in Ierland wordt dit uitbundig gevierd met openluchtconcerten, kermis, een grote optocht en vuurwerk bij de rivier de Liffey in Dublin. Groen is de kleur die met het festival wordt geassocieerd. Feestgangers dragen meestal groene kleding en men kan bijvoorbeeld groen bier kopen op deze dag.

De workshop  St. Patrick's Day wordt ons eigen kleine Ierse feestje in de keuken: we gaan onder het genot van vrolijke Ierse muziek de heerlijkste zoete en hartige Ierse gerechten maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Irish Coffee Cupcakes, Beef Guinness Stew en Armagh appeltaartjes met karamelsaus.

Dus zin in een feestje in de keuken? Meld je dan snel aan!

Zaterdag 17 maart 2018
1 les van 3 uur aanvangstijd 11:00
Prijs: € 50,00
Mw. R. (Ronny) Neilen-Bruijnen
11:00 - 14:00
Locatie: Dynamiek (klik hier voor de adres gegevens)
R. (Ronny) Neilen-Bruijnen
R. (Ronny) Neilen-Bruijnen
Een combinatie van alle eerder opgedane kennis, o.a. als voedingsdeskundige en kok gaf mij de perfecte basis voor mijn bedrijf Voeding&Z! Voeding&Z gaat over zoveel meer dan voeding alleen: het gaat om bewustwording, kennisdeling, leefstijlverandering, gezondheid. Maar het gaat vooral ook om werken met mooie eerlijke producten, plezier in koken en genieten van eten zonder schuldgevoel. Ik ben er van overtuigd dat al deze dingen hand-in-hand kunnen gaan en dat wil ik dan ook uitdragen. Mijn missie is om voeding in te zetten als het medicijn van de toekomst. En dat doe ik met passie en plezier!