Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: Tale432Tl65

Italiaanse conversatie A1/A2 in Tiel

Italiaanse conversatie A1/A2 in Tiel
Cursuscode: Tale432Tl65

Heb je veel passieve kennis van het Italiaans en wil je ook jouw actieve kennis blijven uitdagen? Dan biedt deze cursus conversatieconversatie je de kans jouw spreekvaardigheid te onderhouden én uit te breiden. 

Tijdens de cursus praten we in het Italiaans over de Italiaanse keuken, cultuur en tradities. Waar nodig herhalen we wat grammatica. Je hebt in principe kennis van deel 1, 2 en eventueel van deel 3 van een Italiaanse lesmethode.

Na afloop van deze cursus ben je in staat je genuanceerder uit te drukken in het Italiaans.

Woensdag 15 mei 2019
10 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 110,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. S. (Simona) Putzolu
18:45 - 20:15
Locaties: Zinder / Bibliotheek Tiel , Zinder / Bibliotheek Tiel (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
S. (Simona) Putzolu
S. (Simona) Putzolu
Ik woon sinds 18 jaar in Nederland. Ik heb de afgelopen 14 jaar als docent Italiaans gewerkt op de Volksuniversiteiten in Wageningen, Wijchen en Beuningen en op een basisschool in Zetten. Gedurende deze jaren ben ik in aanraking gekomen met onderwijsvernieuwingen, wat ik als erg positief heb ervaren. Ik heb vooral onderwijs gegeven aan volwassenen (beginners tot gevorderden); conversatie lessen en privé lessen t.b.v business projecten. De Italiaanse taal en lesgeven zijn mijn twee passies en ik hoop dit enthousiasme over te kunnen brengen aan mijn cursisten. Ciao!