Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: Tale524Cg00

Spaans conversatie A2 in Culemborg

Spaans conversatie A2 in Culemborg
Cursuscode: Tale524Cg00

Heb je al een tijdje Spaans gevolgd of op een andere manier Spaans geleerd en wil je nu het geleerde in praktijk brengen? Dan is deze conversatiecursus wellicht iets voor jou. Je herhaalt al pratende de basis van grammatica en vocabulaire die je eerder hebt gelegd. 
Heb je interesse? Neem dan even contact op met de Volksuniversiteit, om te bepalen of deze cursus aansluit op jouw niveau. 

Maandag 6 mei 2019
10 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 110,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. Mw. A. (Angelica) Avendano
Boek: El puesto de fruta y otros relatos (klik hier voor meer informatie)
18:45 - 20:15
Locatie: Het Weeshuis (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
Mw. A. (Angelica) Avendano
Mw. A. (Angelica) Avendano
Ik ben Angélica Avendaño, ik ben een Colombiaanse lerares met een bachelor in: Talen onderwijs, gespecialiseerd in Engels en Spaans (Mijn moedertaal). Ik heb gewerkt als docente in Colombia voor ongeveer 5 jaar. Mischien zullen jullie je afvragen waarom een Colombiaanse vrouw naar Nederland komt? Ik vind het leuk om mensen te ontmoeten en hun mijn moederetaal te leren. Daarnaast vind Nederland een erg leuk land! Ik weet dat er veel mensen zijn die Spaans willen lezen en spreken. Dus ik dacht, waarom help ik jullie niet met het leren van de Spaanse taal en cultuur aan de Volksuniversiteit? Daarbij weet ik hoe het is om een taal te leren, aangezien ik nog Nederlands studeer. Ik geniet er van, dus ik hoop dat jullie er ook van genieten om mijn taal te leren. Ik heb er zin in! jullie ook?