Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: Tale103Cg01

Cursus Nederlands voor Polen

Cursus Nederlands voor Polen
Cursuscode: Tale103Cg01

Gedurende deze cursus leer je de basisbeginselen van het Nederlands. In de eerste instantie raak je vertrouwd met de klank van deze taal en leer je de uitspraak en intonatie. Ondertussen bouw je de woordenschat op en leer je de spelling. In een rustig tempo maak je kennis met de fundamentele regels van het Nederlands

samenvatting in het Pools:
Podczas tego kursu poznasz podstawy języka niderlandzkiego. Początkowo zapoznasz się z brzmieniem tego języka oraz nauczysz się prawidłowej wymowy i intonacji. Poza tym zgromadzisz słownictwo i nauczysz się pisowni przydatnych wyrażeń.

 

Donderdag 18 april 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 14:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 132,50 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. M. (Mariusz) Arendt
Boek: Niderlandzki krok po kroku (klik hier voor meer informatie)
14:00 - 15:30
Locatie: Het Weeshuis (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
M. (Mariusz) Arendt
M. (Mariusz) Arendt
Mariusz Arendt studeerde Duits aan de Adam Mickiewicz Universiteit in Poznań, Polen. Daar heeft hij zijn mastergraad behaald in de studierichting Toegepaste Linguïstiek. Sinds 2007 is Mariusz Arendt woonachtig in Nederland. In 2009 kreeg hij de eerstegraads bevoegdheid leraar Duits voor het voortgezet onderwijs, praktijkonderwijs en de orthopedagogisch-didactische centra. Hij is al ruim vijftien jaar als taaldocent werkzaam in het onderwijs. Hij doceert hoofdzakelijk Duits, maar ook Pools op diverse scholen en taalinstituten in Nederland.