0345-650310
Cursuscode: Crea024Cg01

Creatief schrijven

Creatief schrijven
Cursuscode: Crea024Cg01

In deze cursus probeer je verschillende genres uit, scherp je de zintuigen aan, bedenk je personages en dialogen. Je schrijft onverwachts poezie en verhalen. Een levende en praktische cursus vvoor iedereen die graag of veel schrijft. Er is volop ruimte voor zelf schrijven, feedback en uitwisseling. Je krijgt kleine huiswerkopdrachten. Na afloop weet je hoe je uit blokkades doorbreekt en waar je inspiratie vandaan kunt halen. Je krijgt een schat aan nieuwe en verrassende schrijftechnieken. Bovenal heb je veel schrijfplezier gehad.

De cursus is voor iedereen die graag schrijft en nieuwe invalshoeken en genres wil uitproberen schrijfervaring is niet nodig, schrijfzin wel!

Zaterdag 10 maart 2018
4 lessen van 2 uur aanvangstijd 10:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 80,00
Mw. T. (Trea) Scholten
10:15 - 12:15
Locatie: Het Weeshuis (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
T. (Trea) Scholten
T. (Trea) Scholten
Trea Scholten is een ervaren schrijfdocente, schrijver en ondernemer in taal en schrijven. Met haar verrassende opdrachten en interactieve werkvormen maakt ze de schrijfstroom in je los. Ze biedt cursussen, workshops en trainingen aan voor ‘plezierschrijvers’, zakelijk schrijvers en journalisten. Ook kun je bij haar terecht voor workshops op maat als invulling van een themabijeenkomst, feest of personeelsuitje. (Foto Trea gemaakt door Fotografe Jitske Schols).