Nog iets langer geduld….

De coronamaatregelen vragen veel van ieders uithoudingsvermogen, zowel fysiek als mentaal. Hoe langer het duurt, hoe zwaarder het wordt. Helaas bracht ook de laatste persconferentie weinig verandering en mogen organisaties als de volksuniversiteit nog niet open. In ieder geval blijven de deuren tot 21 april gesloten.

Dit betekent, dat de lessen van de Volksuniversiteit West Betuwe uitgesteld worden naar een later tijdstip, tenzij de docent online de lessen kan verzorgen. Natuurlijk is een online les anders en is het sociale contact onderling minder. Maar online leren werkt heel goed en er worden mooie resultaten behaald. Bijna alle talendocenten werken inmiddels online en blijven bezig met hun lessen en cursisten.

Achter de schermen zijn we druk bezig om een nieuw programma te organiseren. Dit mooie weer maakt dat we daar ook echt zin in krijgen! Er komen dus vanaf april nieuwe cursussen aan. Via deze link zie je wat er al op de planning staat. Want ondanks alles, blijven we vooruit kijken en hopen we elkaar snel weer te ontmoeten op één van onze locaties.

Hou vol, blijf gezond en vooral tot ziens!

Nog iets langer geduld….