Bestellijst

Geen bestellingen

Nieuws

Voorjaarsbrochure 2019

Bekijk ons voorjaarsprogramma en boek direct een activiteit

24 januari 2019

Wil je nog graag een beginnerscursus volgen van een vreemde taal, zodat je goed voorbereid op vakantie gaat? We bieden dit seizoen diverse aantrekkelijke taalcursussen, speciaal bedoeld voor vakantiegangers. 

Daarnaast staat ons programma vol met kookcursussen en -workshops, zoals fermenteren, of koken met gember. En wat dacht je van onze creatieve cursussen, lezingen of een cursus yoga of dans? Bekijk nu ons programma en schrijf je direct in!

Lees meer

Druk bezochte Elisabethdag

23 november 2018

Zondag 18 november vierden we in Het Weeshuis Elisabethdag, samen met talrijke bezoekers en onze partners in het pand.

Lees meer

Elisabethdag 2018, thema Portret

07 november 2018

Wees welkom in Het Weeshuis tijdens Elisabetdag 2018.

Samen met Bibliotheek Rivierenland, Lepke, Het Weescafe en het Weeshuis museum organiseert Volksuniversiteit West Betuwe op zondag 18 november van 13:00 tot 17:00 een dag voor jong en oud. De dag biedt toneel, rondleidingen, tentoonstellingen, voorleessessies, muziek, spelletjes, speurtochten en nog veel meer. De toegang is gratis.

 

Lees meer
samenwerking Loesje

Volksuniversiteit West Betuwe biedt hulp aan laaggeletterden

19 oktober 2018

Volksuniversiteit West Betuwe biedt ook dit cursusjaar hulp aan laaggeletterden. Dit gebeurt in samenwerking met Bibliotheek Rivierenland en het ROC. Elke maandagochtend komen laaggeletterden bijeen in een van de cursusruimtes van de Volksuniversiteit. Zij krijgen hulp bij lezen en schrijven, verslagen maken, werken op de computer en samenwerken. Hiertoe stelt de VU gratis lesruimte beschikbaar. 

Deze samenwerking hopen wij nog lang voort te zetten.

 

Lees meer
Meedenken over onze organisatie

Kom meedenken en -praten over onze communicatie en marketing, 27 september, 19:00-20:00 uur

13 september 2018
Suggesties zijn goud waard. Een uitnodiging
 
Heb jij dat nou ook...? Je bladert door de programmabrochure van de Volksuniversiteit, bekijkt de website, volgt ons op Facebook of Twitter, en denkt: "als ze nou eens....., dat zou toch veel beter zijn....”
 
Lees meer

Bezoek onze inloopavond voor taalcursussen

03 september 2018
Inloopavond taalcursussen
Woensdag 19 september, 19:45-21:00 uur
 
- Ben ik beginner of toch al enigszins gevorderd?
- Hoeveel huiswerktijd vraagt de cursus?
Lees meer
Nieuwsbrief Volksuniversiteit West Betuwe

Bekijk onze nieuwsbrief

03 september 2018

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwsberichten? Schrijf je dan direct in voor onze nieuwsbrief. Je kunt je naam en emailadres invullen op deze pagina.

Lees meer
AVG

Privacy wetgeving en uw Volksuniversiteit West Betuwe

25 mei 2018

Per 25 mei is de nieuwe wetgeving inzake bescherming persoonsgegevens van kracht (Algemene Verordening Gegevensbescherming, kortweg AVG). Deze wetgeving is ook van toepassing voor Volksuniversiteiten. Wij zijn altijd zorgvuldig met de persoonlijke gegevens van onze cursisten omgegaan en zullen dit ook blijven doen. In het kader van deze AVG hebben wij een privacyreglement opgesteld, zodat u op de hoogte bent van de wijze waarop wij cursistgegevens verwerken.

Lees meer
Atelier

Nieuwe inrichting Atelier

18 september 2017

Deze zomer heeft het Atelier een opknapbeurt gehad. De muren zijn geschilderd, er zijn speciale schapjes aan de muren gemaakt en er is de mogelijkheid om schilderijen op te hangen. Ook is er een kast gebouwd rondom de wasbak. Het Atelier wordt veel gebruikt voor schilder- en tekencursussen. Daarnaast is er iedere maandag Werelddans en zijn er regelmatig lezingen. Ook is het mogelijk om het Atelier te huren voor een activiteit of evenement.

Lees meer

Tweede plaats Digitaalstrijd VU West Betuwe

08 september 2017

Maandag 4 september heeft Volksuniversiteit West Betuwe meegedaan aan de voorronde van de Digitaalstrijd in Culemborg. Met het evenement wordt geld opgehaald voor het bestrijden van laaggeletterdheid.

Een team van drie personen, Nicole (bestuurslid), Ton (vrijwilliger) en Veronique (Hoofdcoördinator) streed tegen 6 andere teams uit de stad. De strijd bestond uit een dictee (zie hieronder) gemaakt door Ronald Giphart en 20 meerkeuzevragen. VU West Betuwe moest alleen de Taalvreters voor zich dulden. Zij gaan door naar de finale op 26 oktober. 

Lees meer

Pagina's