Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: Pers916Tl65

Lezing Gezonde alternatieven voor Ritalin

Lezing Gezonde alternatieven voor Ritalin
Cursuscode: Pers916Tl65

Met de lezing Gezonde alternatieven voor Ritalin wil ik ouders graag een keuze bieden. Lang niet altijd betekent een (mogelijke) diagnose voor ADHD of ADD dat medicatie de enige remedie is om weer rust in huis te krijgen. Er zijn nog allerlei wegen te bewandelen met je drukke kind en je als ouder liever voor een bewuste manier van opvoeden kiest. 
In deze lezing neem ik je mee in een reis door de tijd en vertel ik je over de verschillen tussen de tijd waarin wij als ouders zijn opgegroeid en de tijd waarin de kinderen van nu opgroeien. Ik ga dieper in op de vraag: Wat maakt de kinderen van nu zo druk? Wat zit er onder hun gedrag? Hoe kun je daar als ouder anders mee omgaan? Het is mijn intentie om je anders te laten kijken naar je kind en naar het gedrag van je kind, omdat het mijn ervaring is dat je daarmee vanzelfsprekend anders gaat opvoeden.

Deze lezing is bedoeld voor ouders van kinderen in de leeftijd van plm. 2 tot 8 jaar. Na de pauze kun je ervaren hoe Het Nieuwe Opvoeden in de praktijk werkt. Voor een van de deelnemers zal ik een reading en een praktisch advies geven. Wil je daarvoor in aanmerking komen? Breng dan een actuele portretfoto van je kind mee.

Donderdag 7 maart 2019
1 lezing van 2,5 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 7,50
Mw. C. (Conchita) van Dijk
19:30 - 22:00
Locatie: Zinder / Bibliotheek Tiel (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
C. (Conchita) van Dijk
C. (Conchita) van Dijk
Nadat ik zelf net moeder was geworden, ben ik september 2000 Pedagogiek gaan studeren aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Nadat ik jaren als dansdocente met honderden kinderen had gewerkt, was het mijn verlangen om op een diepere laag met kinderen te mogen werken. in 2006 ben ik afgestudeerd als pedagoog en ben ik mijn eigen praktijk Spelen is leren gestart. In die tijd ben ik tevens de beroepsopleiding tot spiritueel werker Aurora gaan volgen, om me verder te verdiepen in wat mensen raakt en beweegt.