Wij zoeken een vicevoorzitter met PR/marketing achtergrond

Eind vorig jaar verliep de tweede bestuurstermijn van een bestuurslid. Daarom zijn we per direct op zoek naar een nieuw bestuurslid, die naast PR en marketing, ook graag de taak van vicevoorzitter op zich wil nemen.

De Volksuniversiteit is een bekend begrip in Nederland en ook in onze regio. Toch merken we dat het lastig is om nieuwe en andere doelgroepen te bereiken in de regio West Betuwe en dat het ons onvoldoende lukt om het cursusprogramma succesvol te promoten. We hebben een duidelijke en aansprekende website, versturen een maandelijkse nieuwsbief en laten regelmatig van ons horen op social media. We zijn van mening, dat er meerdere mogelijkheden zijn, maar kennis ontbreekt.

Vandaar dat we op zoek zijn naar een bestuurslid met ervaring op gebied van PR en marketing bij voorkeur in een vergelijkbare organisatie. Affiniteit met onderwijs en leeractiviteiten is een pré. Voor de uitvoering van PR en marketing activiteiten zijn 2 enthousiaste vrijwilligers beschikbaar.

Praktische informatie: het bestuur bestaat uit 5 leden. Uren voor deze functie zijn bijna volledig zelf in te delen. De bestuursvergadering is 1x per 2 maanden en kan ook online zijn. Voor deze functie is geen vrijwilligersvergoeding van toepassing.

Interesse? Mail dan jouw gegevens met CV naar info@vuwestbetuwe.nl. We nemen binnen 5 werkdagen contact met je op!

Tot ziens bij onze Volksuniversiteit!

Wij zoeken een vicevoorzitter met PR/marketing achtergrond