Succesvolle informatie ochtend op zaterdag 5 september!

Op zaterdagochtend 5 september stonden de deuren van de Volksuniversiteit West Betuwe in Culemborg open voor iedereen, die interesse heeft in een cursus of meer informatie wenst over de Volksuniversiteit. Van 10 tot 12 uur waren10 docenten aanwezig voor een persoonlijke kennismaking. Ook warenvrijwilligers en bestuursleden aanwezig om je te informeren over algemene zaken van de Volksuniversiteit.
Tot slot was er de mogelijkheid om kennis te maken met Webex, het live online leersysteem van de Volksuniversiteit. Tijdens de informatie ochtend kon je ervaren hoe het is om online een taal te leren.

Docenten

Ook buiten de Open dag staan de docenten gereed voor informatie en advies. Klik hier voor de pagina ‘Docenten’.

Live online leren

Tijdens de lockdown zijn met name de talen docenten overgestapt op live online leren. Ook in het aankomend cursusjaar staan er online talen cursussen op het programma.

Wil je ervaren hoe dit online leren werkt, kijk dan in ons klik dan hier voor cursussen met deze nieuwe manier van leren via Webex.

Meer weten over de Volksuniversiteit

Heb je nog geen specifieke voorkeur voor een cursus, maar wil je gewoon meer weten over de vele activiteiten en het gedachtegoed van de Volksuniversiteit West Betuwe, bekijk dan onze website of stel je vraag  per email op info@vuwestbetuwe.nl.

Succesvolle informatie ochtend op zaterdag 5 september!