Schrijf je boek – Culemborg


Cursusinformatie

Vanaf 04/09/2020 - 20/11/2020
Tijd 09:30 - 12:00
Aantal lessen 6
Prijs € 165,-
Boeken In overleg
Locatie Culemborg, Het Weeshuis
Docent Esther van Boekel


Neem contact op met de docent

Als je binnen 5 werkdagen geen reactie hebt ontvangen,
neem dan contact op met info@vuwestbetuwe.nl


Cursusinhoud Schrijf je boek – Culemborg

Cursuscode Boek568

Het schrijven van een boek is de droom van heel veel mensen. Met deze cursus blijft het niet bij dromen, maar kun je deze ook verwezenlijken.

Je leert onmisbare schrijftechnieken zoals het creëren van personages, spanningsopbouw en show-don’t tell. Ook zal ik ingaan op het vinden van een uitgeverij en de andere manieren van uitgeven.

Tijdens het schrijven leer je niet alleen van mij, maar ook van elkaar. Thuis werk je aan opdrachten die je aan je medecursisten zult laten lezen. Een onderdeel van de cursus is het geven van opbouwende feedback op elkaars teksten. Spannend, maar voor een schrijver wel belangrijk. Want zonder lezers, geen schrijvers. In een veilige omgeving kom jij erachter wie je bent, als schrijver. Of je nu je levensverhaal aan het papier toe wilt vertrouwen, een thriller wilt schrijven, een kinderboek of een roman, jij bepaalt welke schrijver je wordt.

Wie weet, prijkt jouw naam in de toekomst op een boek in de boekhandel en bibliotheek.

 


Categorie

Op de kaart


Cursusdatums

4-sep-20, 18-sep-20, 2-okt-20, 16-okt-20, 6-nov-20, 20-nov-20,

Inschrijfformulier

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven voor de cursus. Selecteer de juiste cursus in het formulier. De docent van de cursus ontvangt het formulier en neemt contact met je op.