Fotografie – Basis – Culemborg


Cursusinformatie

Vanaf 21/11/2020 - 19/12/2020
Tijd 09:00 - 11:30
Aantal lessen 4
Prijs € 151,25
Boeken n.v.t.
Locatie Culemborg, Het Weeshuis
Docent Arjan van der Beek


Neem contact op met de docent

Als je binnen 5 werkdagen geen reactie hebt ontvangen,
neem dan contact op met info@vuwestbetuwe.nl


Cursusinhoud Fotografie – Basis – Culemborg

Cursuscode Beek503

Ben jij ook in het bezit van een spiegelreflex of systeem camera?

Je fotografeert altijd op de AUTO-stand omdat je niet precies begrijpt waar al die andere instellingen voor zijn? Kortom, je zou veel meer uit je camera willen halen want met alleen de dure camera zijn je foto’s niet veel beter geworden .

Docent Arjan van der Beek laat je zien en legt uit aan de hand van een duidelijke presentatie waarin de andere instellingen voor zijn.

Naast de werking van de camera zul je leren welke instellingen je in welke situatie het best kunt gebruiken. Ook de werking van de belichting heeft geen geheimen meer voor je en je gaat begrijpen waardoor o.a. de sneeuw foto’s iedere keer weer te donker zijn.

Er wordt ook aandacht besteed aan het maken van een mooie compositie, waardoor de foto “lekker kijkt” en scherpstellen op andere punten dan de camera kiest worden duidelijk uitgelegd.

Je zult zien dat je na deze cursus, professioneel ogende foto’s gaat maken omdat je niet meer op de AUTO-stand fotografeert en zelf beslissingen neemt en waardoor je veel creatiever te werk kunt gaan.

 


Categorie

Op de kaart


Cursusdatums

21-11-2020, 28-11-2020, 12-12-2020, 19-12-2020

Inschrijfformulier

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven voor de cursus. Selecteer de juiste cursus in het formulier. De docent van de cursus ontvangt het formulier en neemt contact met je op.