Engels A1/A2 – Conversatie Continued – Culemborg


Cursusinformatie

Vanaf 12/01/2021 - 06/04/2021
Tijd 16:00 - 17:30
Aantal lessen 12
Prijs € 142,50
Boeken In overleg
Locatie Culemborg, Het Weeshuis
Docent Marijke van Bergen


Neem contact op met de docent

Als je binnen 5 werkdagen geen reactie hebt ontvangen,
neem dan contact op met info@vuwestbetuwe.nl


Cursusinhoud Engels A1/A2 – Conversatie Continued – Culemborg

Cursuscode Berg528

Wat zou het leuk zijn als je je beter in het Engels uit kon drukken….. Meestal laat je het liever aan een ander over om het woord te doen als er in het Engels gesproken wordt. Dat kan zijn in contact met anderstaligen in Nederland tijdens je werk, of als je in het buitenland bent, of als je familie in het buitenland woont. Toch zou je graag zelf meer lef hebben om ook iets in het Engels te zeggen. Wat meer zelfvertrouwen om Engels te spreken. Want in de loop der jaren is je school-Engels wat weggezakt, of je denkt “had ik maar wat meer mijn best gedaan toen ik jong was”.

Wil je meer zelfvertrouwen krijgen in Engels spreken? Wil je dat binnen een veilige omgeving oefenen op een afwisselende en levendige manier? Dan is een Engelse Conversatie cursus de geschikte cursus voor jou. Je leert om jezelf voor te stellen, je leert hoe je informatie vraagt, hoe je de weg vraagt, hoe je eten bestelt of aan een arts vertelt wat er aan de hand is. Je leert ook hoe je een verhaal  vertelt, je leert te luisteren naar anderen en je mening te geven over zaken die je interesseren – allemaal in het Engels. De docent luistert goed op welk gebied je jezelf kunt verbeteren. Dat gebeurt op een ontspannen en open manier, want leren met plezier staat voorop bij deze cursus.

De docent neemt contact met je op om na te gaan in welke groep, of in welk niveau je het beste zou passen.

(kopieën lesmateriaal € 5,00 , te betalen aan docent, eventueel naslagwerk in overleg).

 


Categorie

Op de kaart


Cursusdatums

12-jan-21, 19-jan-21, 26-jan-21, 2-feb-21, 9-feb-21, 16-feb-21, 2-mrt-21, 9-mrt-21, 16-mrt-21, 23-mrt-21, 30-mrt-21, 6-apr-21,

Inschrijfformulier

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven voor de cursus. Selecteer de juiste cursus in het formulier. De docent van de cursus ontvangt het formulier en neemt contact met je op.