Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: Koke922Bd50

Workshop Maak je eigen pasta

Workshop Maak je eigen pasta
Cursuscode: Koke922Bd50

Het is natuurlijk heel gemakkelijk om kant en klare gedroogde pasta in de winkel te kopen. Maar verse pasta is toch het allerlekkerste, zeker als je het zelf maakt... Met een beetje oefening en de juiste ingrediënten maak je zo je eigen pasta met allerlei kleuren, vormen en smaken!

Tijdens deze workshop ga je de zelfgemaakte pasta verwerken in twee smakelijke gerechten, die je na afloop met elkaar gaat proeven! 

Woensdag 10 april 2019
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 13:00
Prijs: € 32,50
Mw. R. (Ronny) Neilen-Bruijnen
13:00 - 16:00
Locatie: Klokhuis Beesd (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
R. (Ronny) Neilen-Bruijnen
R. (Ronny) Neilen-Bruijnen
Een combinatie van alle eerder opgedane kennis, o.a. als voedingsdeskundige en kok gaf mij de perfecte basis voor mijn bedrijf Voeding&Z! Voeding&Z gaat over zoveel meer dan voeding alleen: het gaat om bewustwording, kennisdeling, leefstijlverandering, gezondheid. Maar het gaat vooral ook om werken met mooie eerlijke producten, plezier in koken en genieten van eten zonder schuldgevoel. Ik ben er van overtuigd dat al deze dingen hand-in-hand kunnen gaan en dat wil ik dan ook uitdragen. Mijn missie is om voeding in te zetten als het medicijn van de toekomst. En dat doe ik met passie en plezier!