Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: Koke920Tl66

Fermenteren

Fermenteren
Cursuscode: Koke920Tl66

Fermenteren, een feest voor tong en darmen! In de tijd dat alleen rijke mensen een ijskast hadden (letterlijk een kast met brokken ijs), fermenteerde bijna iedereen zijn groente. Goedkoop, eenvoudig, lekker en beregezond. Gefermenteerde producten stimuleren gezonde bactrieen in onze darmen.

Tijdens deze workshop krijg je een stuk theorie en praktijk, waarbij je ziet hoe gefermenteerde groenten geheel passen in een gezond eetpatroon en een gezonde darmflora bevorderen.

Zaterdag 13 april 2019
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 13:00
Prijs: € 32,50
Mw. R. (Ronny) Neilen-Bruijnen
13:00 - 16:00
Locatie: Dynamiek (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
R. (Ronny) Neilen-Bruijnen
R. (Ronny) Neilen-Bruijnen
Een combinatie van alle eerder opgedane kennis, o.a. als voedingsdeskundige en kok gaf mij de perfecte basis voor mijn bedrijf Voeding&Z! Voeding&Z gaat over zoveel meer dan voeding alleen: het gaat om bewustwording, kennisdeling, leefstijlverandering, gezondheid. Maar het gaat vooral ook om werken met mooie eerlijke producten, plezier in koken en genieten van eten zonder schuldgevoel. Ik ben er van overtuigd dat al deze dingen hand-in-hand kunnen gaan en dat wil ik dan ook uitdragen. Mijn missie is om voeding in te zetten als het medicijn van de toekomst. En dat doe ik met passie en plezier!