Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: Koke915Tl66

Blijf warm met gemberrr

Blijf warm met gemberrr
Cursuscode: Koke915Tl66

Wat wij als gember kennen is de ondergrondse wortelstok van een plant die wel anderhalve meter hoog kan worden. Gember bevat amper calorieën en is rijk aan vitamine B en C, bevat bètacaroteen en is een uitstekende bron van kalium. Het is een middel tegen tal van klachten.
Tijdens deze workshop leer je over de gezonde eigenschappen van gember en ga je het gebruiken in diverse zoete en hartige gerechten die je gaat maken. 


Zaterdag 23 maart 2019
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 13:00
Prijs: € 25,00
Mw. R. (Ronny) Neilen-Bruijnen
13:00 - 16:00
Locatie: Dynamiek (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
R. (Ronny) Neilen-Bruijnen
R. (Ronny) Neilen-Bruijnen
Een combinatie van alle eerder opgedane kennis, o.a. als voedingsdeskundige en kok gaf mij de perfecte basis voor mijn bedrijf Voeding&Z! Voeding&Z gaat over zoveel meer dan voeding alleen: het gaat om bewustwording, kennisdeling, leefstijlverandering, gezondheid. Maar het gaat vooral ook om werken met mooie eerlijke producten, plezier in koken en genieten van eten zonder schuldgevoel. Ik ben er van overtuigd dat al deze dingen hand-in-hand kunnen gaan en dat wil ik dan ook uitdragen. Mijn missie is om voeding in te zetten als het medicijn van de toekomst. En dat doe ik met passie en plezier!