Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: Koke912Cg11

Cursus Surinaams koken in Culemborg

Cursus Surinaams koken in Culemborg
Cursuscode: Koke912Cg11

De Surinaamse keuken is een zeer uitgebreide keuken. Dit heeft met de oorsprong te maken. Door de vermenging van verschillende culturen en rassen is er een uniek palet van smaken ontstaan, wat uiteindelijk de Surinaamse keuken is geworden. Alle gerechten hebben hun eigen achtergrond en oorsprong, zoals de Hindoestaanse, Creoolse, Javaanse en de Chinese.

Aan de docent, Jules Pelhan, de taak om je in drie kookavonden de beginselen van de Surinaamse keuken bij te brengen! Neem een schort mee en gezonde eetlust mee, want na afloop van de kookavond schuiven we met elkaar aan tafel aan! Neem ook bakjes om wat eten mee naar huis te nemen. 

Dinsdag 8 januari 2019
3 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 100,00
Dhr. J. (Jules) Pelhan
19:00 - 22:00
Locatie: KWC Gershwinhof (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
J. (Jules) Pelhan
J. (Jules) Pelhan
Mijn naam is Jules Pelhan, 67 jaar. Ik ben 35 jaar leidinggevende geweest op een bedrijf voor kunststoffen. Op mijn 55e jaar ging het bedrijf failliet en op advies van mijn coach ben ik begonnen met koken. Na een paar kookcursussen te hebben gevolgd heb ik in een vegetarisch restaurant gewerkt daarna kreeg ik een functie als chefkok bij van Harte Resto. Daarna mijn eigen kookbedrijf begonnen. Momenteel geef ik kooklessen op verschillende Volksuniversiteiten, bij mensen thuis en kookworkshops in gevangenissen en op verschillende locaties bijvoorbeeld vrij recent op een biologische tuinderij.