Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: Crea905Gm31

Workshop Moodboard voor jouw unieke interieur

Workshop Moodboard voor jouw unieke interieur
Cursuscode: Crea905Gm31

Een interactieve en creatieve workshop. Het geeft je inspiratie en concrete oplossingen voor jouw unieke interieur. Nog nooit eerder een moodboard gemaakt? Geen probleem. Bovenal super leuk om te doen met een groepje vrienden of vriendinnen, buren? Waarom een moodboard voor interieur?
Een moodboard is voor een interieur designer het startpunt. Een onmisbare handige tool om alle interieur ideeën te ordenen. Het geeft richting aan je idee en kun je jouw sfeer 'vertellen' aan anderen.
Na een korte theoretische en visuele introductie ga je direct in de praktijk oefenen. Zelf een schaar en lijm meebrengen.

Maandag 25 maart 2019
1 les van 2,5 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 17,50 plus € 7,50 materiaalkosten.
Mw. D. (Daphne) Wieman
19:30 - 22:00
Locatie: MFC De Pluk (klik hier voor de adres gegevens)
D. (Daphne) Wieman
D. (Daphne) Wieman
Droom jij van jouw ideale droomhuis, een eigen speciale plek? Een fijn thuis? Maar dan denk je bij jezelf: “Ik heb geen idee hoe ik dit kan creëren .” Je bent niet alleen! Alles is mogelijk. Ik ben Daphne en vanuit mijn designstudio Daphne Wieman Interieurkunst bied ik verassende interieur designs, woningfotografie en vastgoedstyling aan. Hoe klein, groot of ongebruikelijk je woonwensen ook zijn, samen kunnen wij jouw droom realiseren. Ik heb o.a. samen gewerkt met VTWONEN, FLEXA, HISTOR, Karwei, Ton van Jaarsveld Bloemensierkunst en vele anderen. Met mijn kennis en creativiteit brengen we jouw wensen in beeld en maken wij van je huis een droomthuis.