Bestellijst

Geen bestellingen

Creatief

Creatief bezig zijn, dat is dé manier om te ontspannen. Niet voor niets geven we jaarlijks vele creatieve cursussen en workshops. Of het nu gaat om een cursus tekenen en schilderen of een cursus creatieve fotografie: bij de Volksuniversiteit West Betuwe hebben we een breed aanbod aan creatieve activiteiten. Nieuwsgierig? Kijk dan snel verder. 

Ieder jaar hebben we een groot aanbod cursussen tekenen en schilderen. In Culemborg vinden de lessen plaats in ons eigen Atelier. Ook in Tiel en Geldermalsen organiseren we af en toe een cursus tekenen en schilderen. De cursussen tekenen en schilderen zijn voor alle niveaus: van beginner tot gevorderden. In de ene cursus kun je vrij aan de slag en in de andere krijg je specifieke opdrachten.

Lees meer
Binnenkort: Tekenen en schilderen
Schilderen met acrylverf in Tiel 6 x op Ma. 02-09-2019 19:30 - 22:00
Vrij tekenen en schilderen (figu... 14 x op Do. 05-09-2019 19:30 - 22:00
Cursus Portrettekenen en -schild... 6 x op Ma. 04-11-2019 19:30 - 22:00

Soorten creatieve cursussen

Misschien denk je bij creatieve cursussen al snel aan een cursus tekenen. Er zijn echter veel meer vormen van creativiteit, waar wij leuke cursussen voor aanbieden. We verdelen de creatieve cursussen onder in een aantal subcategorieën:

  • Computer en sociale media
  • Creatieve  handvaardigheid
  • Fotografie en video
  • Tekenen en schilderen
  • Uiterlijke verzorging

Ervaring creatieve cursussen

Heb je nog geen ervaring, maar wil je toch graag een creatieve cursus volgen? Meestal is dat geen enkel probleem. In de tekenlessen kan ieder op zijn/haar niveau aan de slag. Sommige cursussen, zoals digitale fotografie, worden gegeven op verschillende niveaus. Kies dan het niveau dat bij je past. Twijfel je of je het niveau in een cursus aan kan? Neem dan contact op met de Volksuniversiteit West Betuwe.