Bestellijst

Geen bestellingen

Kom meedenken en -praten over onze communicatie en marketing, 27 september, 19:00-20:00 uur

donderdag, 13 september, 2018
Meedenken over onze organisatie
Suggesties zijn goud waard. Een uitnodiging
 
Heb jij dat nou ook...? Je bladert door de programmabrochure van de Volksuniversiteit, bekijkt de website, volgt ons op Facebook of Twitter, en denkt: "als ze nou eens....., dat zou toch veel beter zijn....”
 
Met dergelijke suggesties kunnen wij onze informatie en publiciteit verbeteren. We horen daarom graag jouw tips en opmerkingen. Een leven lang leren, dat geldt tenslotte ook voor ons als organisatie. En de naam volksuniversiteit zegt het al: we zijn er voor iedereen en zijn van iedereen.
 
Op donderdagavond 27 september van 19.00 tot 20.00 uur gaan we graag met je in gesprek over mogelijke verbeteringen van onze communicatie en marketing.
Waar? In Het Weeshuis, Herenstraat 29, in Culemborg.
Met wie? Vrijwilligers Karel van Koppen, Anne Gevers en Ruud van den Bos (voorzitter).
 
Laat maar horen wat je goed vindt en wat beter kan. Bijvoorbeeld, zou de brochure anders moeten? De indeling? De kleuren en afbeeldingen? Werkt het overzicht per cursusplaats? Vind je op de website gemakkelijk wat je zoekt? Ontbreekt er informatie?
 
Gratis lezing
Je suggesties zijn ons goud waard. Daarom krijgt iedere deelnemer aan deze avond een waardebon om één keer gratis naar een lezing te gaan. Graag even een berichtje aan info@vuwestbetuwe.nl als je komt; je naam en de tekst: ‘ik doe 27/9 mee’ zijn voldoende.
Ben je verhinderd maar heb je wel opmerkingen? Dan kun je die ook mailen aan info@vuwestbetuwe.nl. Vermeld in dat laatste geval alsjeblieft je telefoonnummer, om je eventueel te bereiken voor een nadere toelichting.
Alvast bedankt.