Wel of geen les?

Zoals bekend heeft de overheid besloten om alle samenkomsten van meer dan 3 personen te verbieden tot 1 juni, om verdere verspreiding van het corona virus te voorkomen.  Uiteraard volgen alle docenten dit advies op en gaan cursussen in de lokalen op onze locaties in Culemborg, Tiel en Geldermalsen niet door. Het is een unieke situatie, die ons allen overvalt.

Een aantal taaldocenten is inmiddels bezig om lessen online te organiseren. Zo kan er toch samen geleerd worden, alleen dan aan de eigen keukentafel. Een hele nieuwe manier van lesgeven, die vanzelfsprekend niet van de een op de andere dag geregeld is. Ook zijn niet alle lessen geschikt voor een online lesmethode.

Op de website staan nieuwe cursussen met startdatums in april en mei. Inschrijving hiervoor blijft mogelijk ondanks de corona maatregelen. De docent zal contact opnemen of de lessen online gaan starten of dat er toch uitstel volgt tot nader bericht. 

Het is voor ons allen een onzekere tijd, die vraagt om flexibiliteit en begrip. Dit geldt ook voor onze cursisten, docenten en vrijwilligers. Samen komen we er echter altijd uit. Zijn er echter vragen, mail dan naar info@vuwestbetuwe.nl 

Wel of geen les?